Nu är hon äntligen här!

På beräknad dag kom hon ut, vår lilla tjej som fortfarande inte heter någonting. Vi hade i princip kommit överens om Moa, men är nu inte helt säkra längre.
Hon, utan namn, kom till oss den 21 september 2010 klockan 03.22. 3910 gr och 48 cm lång/kort. Allt gick väldigt fort, men bra. Vi åkte hem samma dag som hon föddes, till en väntande storasyster. Amanda är världens stoltaste storasyster som ska vara med och hjälpa till med ALLT. Hon vill byta blöja, köra vagnen, pussa, krama, amma och bära. Hon är väldigt försiktig och lyssnar på allt vi säger. Nu gäller det bara att lära känna vår minsta tjej och njuta av tillvaron. Hittills är lilla tjejen snäll, men kräver oerhört mycket närhet. Hon vill absolut inte sova själv, hon ska helst ligga på eller brevid mig och ha tutten i munnen.
Vi har fått så mycket beröm och så många gratulationer från olika håll. Självklart är vi fruktansvärt solta föräldrar, till två helt fantastiska flickor. Det är ett under att vi fått de vackraste tjejerna på denna jord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0