En sak mindre att oroa sig för!



Klicka för att se nästa bild

Nu vet jag inte riktigt hur bilderna blir.. men men. Idag har vi i alla fall köpt en ligginsats med åkpåse till bebisen. En sak mindre att oroa sig för alltså. Det känns så skönt att allt börjar falla på plats och att vi har börjat få ordning på allt. Nu har vi ordnat med kläder, vagn och säng. Jag har även gjort iordning en hylla i badrummet med blöjor m.m. Blöja kommer vi bya på tvättmaskinen, det kommer funka hur bra som helst. Så nu är bebis mer än välkommen hem till oss!

Amanda längtar så efter den lilla och pratar om henne hela tiden. Det är så fantastiskt att se och höra hennes reaktioner kring detta lilla nya liv. Hon kramar magen, säger att hon älskar bebisen, att hon ska hjälpa till och sköta den. Men även att den ska få sova i hennes rum och leka med hennes leksaker. Att Amanda ska lära lillasyster att leka och krypa och prata. Jag och Johan är väl ganska väl förberedda på att det kommer bli en del svartsjuka i början, men det är ingenting vi kommer lägga så mycket energi på. Om det blir så att Amanda blir väldigt svartsjuk kommer det nog gå över ganska snart hoppas vi på.
Idag frågade jag henne om hon trodde att bebisen skulle ha hår på huvudet när den kom ut, och ja, det trodde hon. Jag frågade vilken färg hon trodde att håret skulle ha, då svarade hon lila.. Det kan jag väl inte säga att jag hoppas på.

Nu ska jag mysa med min stora lilla tjej i soffan. Amanda är verkligen den underbaraste lilla människan som finns, och hon är min! Och Johans såklart!


Underbara helg!

Söndag idag.. Skulle jag jobba skulle jag säkert ha ångest idag över att helgen är slut. Men nu jobbar jag inte, vilket är så vansinnigt skönt!
Jag har fått sovmorgon hela helgen, i går (lördag) gick jag upp vid 9 och idag vid 10. Har ju en underbar Johan som förstår att jag behöver sömn. Vi har inte gjort så mycket, visserligen har knappt söndagen börjat. Johan ska träna som vanligt, så jag och Amanda åker med honom och leker i nån park eller på en skolgård i närheten. Kul att göra något annat istället för att bara vara hemma och dra eller gå ner till vår lilla skruttpark utanför oss. Visserligen älskar Amanda den där parken och vill vara där varje dag efter dagis.. men jag är ganska trött på den.
Nu ska vi sättta igång så vi kommer iväg nån gång!

Första inlägget på nya bloggen

Har under en tid bloggat på en annan domän, men det var så krånligt att lägga upp bilder, man kunde inte blogga från mobilen osv. Så nu tänker jag hänga här i stället.
Jag bloggar om mig, min sambo, min dotter Amanda som är drygt tre år och så kommer det säkert bli en del om vårt nya tillskott i familjen som förväntas komma om fyra veckor ungefär. Det är underbart att får göra den här resan igen, med allt vad det innebär. Vi bor alltså i Sköndal söder om Stockholm, där vi trivs fantastiskt bra.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0